Telefunken tv standaard

Heeft u een TV van het merk Telefunken , dan wilt u natuurlijk dat deze mooi hangt en bovendien stevig. Wilt u uw Telefunken tv gebruiken voor presentaties of vergaderruimtes, en heeft u een tv standaard nodig? Wij hebben de juiste tv staander voor uw merk!

Telefunken tv standaard kopen

Bij de keuze voor een TV standaard voor uw Telefunken TV moet u natuurlijk goed erop letten of het gewicht van uw TV gedragen kan worden door de TV standaard. Daarnaast is het belangrijk dat de VESA maat van uw TV overeenkomt met die van de TV standaard. Zijn deze twee dingen in orde, dan is uw TV geschikt voor de TV standaard.

Naast deze twee dingen kunt u dan bepalen welke andere eigenschappen u nodig vindt op de TV standaard. Enkele eigenschappen waar u aan kunt denken zijn: hoogte verstelling, wielen, kabel verwerking, kleur, en/of AV plateau’s.

Bij ons heeft u ruime keuze aan verschillende modellen Telefunken tv standaarden. Voor alle types gebruik zijn er modellen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.